USDGC 2014

IMG_7956_700w

Terveiset Yhdysvalloista!

Saavuin eilen paikan päälle, pitkän lentomatkan jälkeen. Matka meni suhteellisen kivuttomasti, onhan tuo istuminen autossa tullut tutuksi tässä vuosien varrella työni puolesta. Tämähän on huomattavasti helpompaa, kun kerran voi nukkuakin matkan aikana; joten helppo par matkan suhteen.

Hotellin respaan saapuessani, odotti edessäni tiskillä kaksi tuttua karvaista suomalaista selkää. Jalle ja Arttu chekkaamassa sisään hotellille. Jallellahan paikka kisaan jo onkin, mutta Arttu (ja Miko Fyhr) saapuivat karsimaan maanantaina kisapaikasta. Kisaan pääsee maanantain karsinnan perusteella 5 parasta karsijaa. Maanantaille on luvassa mahdollista ukkosta ja sadetta. Kivaa karsintaa, onneksi meillä Suomessa osataan pelata sateellakin.

IMG_7950_700w

Päivänvaloa oli jäljellä noin 1-1,5 tuntia joten päätimme suunnata pikavauhdilla; nälästä välittämättä; suoraan kentälle heittämään muutaman väylän. Ehdimme väylälle 7 asti, kunnes yö yllätti ja oli pakko lähteä kohti hotellia.

Paikka on jo noiden muutaman näkemäni väylän perusteella vähintään yhtä hieno, mitä olen kaikilta täällä olleilta ja täällä kuvattujen videoiden perusteella osannutkin olettaa… Ei, on tämä vielä mahtavampi. Alue on todella iso ja monipuolinen. Nurmikot KAIKKIALLA ihan millissä. On softball areenaa ja golfkenttää ja ties mitä. Isoa ja tilavaa, kuten täällä maassa yleensä tapana.

Törmäsimme vitosväylällä pikaisesti Schusterickin Willeen, joka toivotti tervetulleeksi maisemiin. Mukava heppu, kuka liekään sitten ollutkaan?

Tänään lauantaina olisi tarkoitus pyörähtää ainakin yksi, ehkä kaksi kierrosta kentällä ja saada vähän tasattua unirytmiä. Viime yö meni heikosti, sisäisen kellon herättäessä jo klo 4:40 paikallista aikaa. Onneksi NBC-kanava näyttää täällä juuri 40. Ryder Cupin tapahtumia, joten mitäpä tuosta tuskailemaan. Kyllä se uni sieltä tulee kun on tullakseen.

Yritän selättää jetlagin rytmittämällä ruokailuni tarkasti tähän aikavyöhykkeeseen. Ruokailut ohjaavat vuorokausirytmiä vahvasti, joten rytmittämällä ruokailut säännöllisesti, kroppa mukautuu uuteen aikaan helpommin. Ensimmäinen tällä mantereella napattu iltapala, eilen illalla, oli luonnollisesti TacoBell nimisessä ravintolassa. Ah!

Taco Bell

Puolen tunnin päässä aamiaiselle ja sitten kentälle. Mahtavaa, koko päivä frisbeegolfia! Voittajaolo jo nyt!

css.php