THG-Joulukalenteri – 9.12. – Vesilahden pikkukivat ja mysteeriboksin uusi koti

Noni, lähes onnistuin pitämään joulukalenterin päivien julkaisut aina oikeilla päivillä mut tänään kasautui pari juttua liikaa toteutettavaksi. Eipä anneta sen haitata, päivien määrähän se merkkaa kun joulua kohti astellaan.

Hieman ajanpuutteen vuoksi ja miksi ei vaihtelunkin, on tänään tarjolla erilaista rataa. Vesilahdella sijaitseva pikkurata ansaitsee mun mielestä noston suomen monipuolisen rataskenen edustajana vaikkei olekaan ehkä se kaikkien pelaajien pyhiinvaelluskohde. Lukaskaapa lisää mistä on kyse vaikkapa tämän arvostelun kautta.

Maanantaina laitoin myös mysteeriboksia arvottavaksi ja sille lupasin selvittää myös uuden kodin täksi päiväksi. Arvontalaulut on laulettu ja tanssit tanssittu, satunnaisgeneraattorin luoma numero nosti tällä kertaa voittajaksi Mikko Wikmanin. Onnea Mikko!

Toinen mysteeri joka on siis käynnissä THG:n sivuilla elää yhä. Koska Jouluun on aikaa rajatusti ja mysteerivaras täytyy saada kiinni, ajattelin vähän antaa lisäpotkua etsintöihin.

Notta tässä siis alkuperäinen vihje:

Ajns pnjpts, rnyäx xnnmjs xfstyyj!
Dosvvä yx tyevekkddyyx kcds ksukk vöidää co dks csvvo uäi reyxycds!
Ydh kxwytxiä wpajpiit, cxxc itxsäc iäninn aöniää jhtpbex wpiijbxth zjxc iäbä!
-GB

Tuosta selviävän viestin tulkinnassa on nähty monenlaista taidonnäytettä ja arvauksia on tullut mukavasti eri reittejä. Lopullista vastausta ei tuosta vielä löydy vaan tuo ohjailee etsimään seuraavat vinkit. Mistäs ne nyt sit löytyy? Viestissä kehotettavat usemmat kohteet löytyvät muualta kuin facebookista mutta ovat silti lähellä sitä alkuperäistä. Ja kun ne löytyy? Sit silmät päähän. :D

Näillä eväillä siis seuraavaa vaihetta kohti!

Kovin on vahva epäilys siitä, että kun tekijä saadaan kiinni voi nopeimmat keretä kaappaamaan varkaan saaliin omiin kätösiinsä. Sehän mulle sopii, oikeus kun voittaa. Eli ei muuta kuin etsimään ja tuo uniikki kiekko voi olla juurikin sinun hallussa ennen joulua.

The post THG-Joulukalenteri – 9.12. – Vesilahden pikkukivat ja mysteeriboksin uusi koti appeared first on The Hat Guy Disc Golf.

css.php