THG-Joulukalenteri – 7.12. – Nautiskelua Urheilutalon puistossa ja Sappeen kolauttelut

Suomen ratoja kiertäessä on hienoa nähdä kuinka paljon meiltä löytyy myös aloittelijaystävällisiä ratoja joilla viihtyy myös enemmänkin kiekkoa paiskoneet harrastajat. Imatralta löytyvistä kolmesta radasta on Urheilutalo DGP varsin hyvä esimerkki juurikin tälläisistä radoista. Kaunis metsäinen puisto, yksinkertaiset mutta fiksut väylät ja haasteita linjojen valintojen sekä puuston kanssa. Väylien pituuksie ollessa noin 45-100 metrin väliltä voi helposti kurvata vain auton parkkipaikalle ja napata putteri- / midariakselilta pari kiekkoa mukaan ja ottaa rennon kierroksen päivän kiireen keskellä.

Tarkempaa kuvausta ja kuvamateriaalia Urheilutalon radasta voikin lukaista FGR.fi:n rata-arvostelusta joka löytyy tästä. <-

Eilisen Sappeen arvostelun kirjoittelun jälkeen muistui mieleen hauska episodi viime kesän kiertueelta. Tampereella vietetyn välipäivän jälkeen jatkettiin taas matkaa ja napattiin Sappeen rata alkulämmittelyksi. Viime kesän ollessa kohtuullisen kylmä oli aamuvarhain lämpötilat jossain kolmen tai neljän asteen kieppeillä ja metsä täynnä sääskiä. Huomautin Averylle lähtiessä matkaan, että tuleva rata on metsärata joten kannattaa varautua puuosumiin. Avery naurahti, että siihen auttaa hyvät alkulämmöt ja pari kohdistusheittoa eikä meillä olisi mitään hätää.

Ajattelin, että tokihan pro-jannu tarkoittaa muutamaaa hyvää heittoa ja sitten väistetäänkin kaikki puut koko kierroksella mutta totuus taisikin olla jotain ihan muuta. Alta löytyy videomateriaalia siitä mitenkä nuo me sit otettiin noi alkulämmöt.

 

The post THG-Joulukalenteri – 7.12. – Nautiskelua Urheilutalon puistossa ja Sappeen kolauttelut appeared first on The Hat Guy Disc Golf.

css.php