THG-Joulukalenteri – 6.12. – Puiden väistelyä Sappeessa ja kiekkomysteeri!

Se on kuudes joulukuuta ja itsenäisyyspäivä!

Jätetään juhlimiset osaksi kunkin yksityistä elämää Linnanjuhlien johdolla ja keskitytään kiekkohommiin. Kuudentena rata-arvosteluna napsahtaa julki Sappee DGP:n arvostelu Pälkäneeltä. Arvostelun voi lukea kätevästi tästä <-.  Mielenkiintoinen rata on siitä tärkeä mulle, että harrastaminen sai ekan varsinaisen kipinän juurikin nuiden kovin puurikkaiden väylien keskuudessa. Siksipä Sappeessa on aina todella mukavaa käydä ja arostelukin sopi hyviltä fiiliksiltään päivän juhlahumuiseen tunnelmaan.

Arvostelun lisäksi postailin vähän kuvaa facebookkiin kun matkalla ollut kiekkokolmikko päätyi takaisin Tampereelle. Mutta nuista kolmesta kiekosta on jäljellä on enää kaksi kun enemmän tai vähemmän kuvitteellinen pitkäkynsi kävi lipastamassa niistä yhden.

-> Tässä <- tuossapa tuo kuva ja mysteerinen viesti. Ei muuta kuin ratkomaan ja onnea matkaan, eiköhän tuota saada mystinen varas kiinni ja kiekko talteen!

The post THG-Joulukalenteri – 6.12. – Puiden väistelyä Sappeessa ja kiekkomysteeri! appeared first on The Hat Guy Disc Golf.

css.php