THG-joulukalenteri – 4.12. – How good? DeliGood!

Nonni!
Kalenteri etenee jo neljännessä luukussa ja sen mukaisesti tottakai neljäs rata-arvostelu on luettavissa. Tänään kohteena on DeliGood Vuokatti DGP joka löytyy Vuokatista eli Sotkamosta. Rata-arvostelua pääsee tiirailemaan tästä <-

Pyörähdettiin tänä kesänä radan avajaisissa Averyn kanssa ja hostattiin pienimuotoista kisailua niin rataa kiertäen kuin puttkilpailunkin muodossa. Meininki paikalla oli varsin mukava ja ihmisiä saapui paikalle runsaasti. Oheinen DeliGood joka siis toimii myös fribaajien klubitalona toi todella hyvän lisän heittofiiliksiin. Toivottavasti toiminta on jatkunut yhtä hyvänä koko vuoden.

Vuokatti-fiilikset (4 of 4)

 

Bongattiin hotellilta myös julisteita joissa sankarimme Averyn saapuminen paikalle oli ovelasti rinnastettu lähes kuninkaalliseen läsnäoloon. Ansaittu huomio, sanoisin. Stoppi Vuokatissa oli myös kiertueen kannalta loistava sillä kerettiin ottaan siellä vähän lepoa ja nauttimaan hotellin sekä ravintoloiden vieraanvaraisuudesta. Vuokatissa koettiin kiertueen toinen “rokkistara”-hetki kun paikallinen taho tarjosi kummallekin omat huoneet fribarata-näköalalla ja täyden ylläpidon muutenkin. Äärimäisen suuret kiitokset Break Hotel Sokoksen ihmisille!

Näillä eväin siis kalenterissa eteenpäin!

The post THG-joulukalenteri – 4.12. – How good? DeliGood! appeared first on The Hat Guy Disc Golf.

css.php