THG Joulukalenteri – 3.12. – Koivusaari & Kysy niin vastaan!

Kolmannen luukun takaa paljastuu varsin symppis ysiväylänen Kouvolasta. Vuorossa on siis Koivusaari DGP:n rata-arvostelu jonka pääsette kivasti lukemaan tästä. <- Hauskana kuriositeettina mainittakoon, että aina välistä kiertueella ajetaan mekin ohi kohteista mutta kahden vuoden aikana ollaan oltu vain kerran myöhässä ja silloinkin lähes ajoissa.

Mun ja Averyn kartanlukutaidot ja lähes saumaton rallista tutun autokunnan tyylinen yhteistyö  pääsee välistä kuitenkin pettämään ja kunnolla. Kouvolassa ensinnäkin tarkoituksena oli eka heittää Urheilupuiston rata mut ajettiin niin pahasti ohi, että oli helpompi käydä paiskoon Koivusaari (jota etittiin hetki) ja ajaa sit takas Urheilupuistoon josta ajettiin uudestaan ohi.

Ei oo aina helppoa kiertueellakaan. Mutta siitä selvittiin ja kumpikin rata saatiin heitettyä. Tänään siis vuorossa Koivusaari ja palataan Urheilupuistoon sit joulukuun edetessä.

Kolmannen päivän kunniaksi Frisbeegolf-forum.fi :n jengi kutsu mut viikon vieraaksi joten nyt on mahdollisuus käydä heittämässä kysymyksiä meikän suuntaan ja vastailen niihin foorumilla koko viikon ajan. Suora linkki tuohon keskusteluun onpi tässä. <-

Myös LadyLine-kiekkojen kohtalo selviää tänään facebookin puolella joten tarkkailkaas feediänne!

The post THG Joulukalenteri – 3.12. – Koivusaari & Kysy niin vastaan! appeared first on The Hat Guy Disc Golf.

css.php