THG Joulukalenteri – 2.12. – Mikonpuiston linjat

Jos eilen oli eka päivä joulukuuta niin kaikkien taiteen sääntöjen mukaan tänään on sit toinen. Sehän vaatii seuraavaa rataesittelyä ja vuorossa tänään onkin miellyttävä ysiväyläinen seikkailu Mikonpuistossa, Imatralla. Käy lukaseen rata-arvostelu tästä. <–

Joulukuun aikana on tarkoitus siis pistää myös muovia ilmoille ja täytyy aloittaa ajoissa, että kerkiää varmasti valitseen pannuille uudet omistajat sekä postitteleen kiekot vielä niin, että ne ehtii pukin kannettavaksi ennen aattoa. Kolusin tuossa kiekkoboksia ja huomasin, että vielä on kesän jäljiltä pari maukasta yksilöä pistämättä maailmalle joten laitetaas ne matkaan ekana.

Kyseessä on siis parivaljakko jotka esiintyvät myös TheHatGuyn ja Averyn kiekkoesittelyissä mutta voivat olla osalle kansasta tuntemattomia tuttavuuksia. Kiekot ovat Discmanian LadyLine -linjastosta FD sekä MD2. LL-FD:n esittely löytyykin kätevästi tämän linkin takaa. Oliskohan MD2:n esittelyvideota tarjolla sit myöhemmin tässä kuussa, pitääpä kysellä videomieheltä.

Joulupalkinnot (1 of 3)

Mutta mitenkäs kiekot päätyy sit ihmisten käsiin?

Perinteisesti THG:n facebookissa kuvaan kommentoimalla. Toinen kiekoista lähtee puhtaasti arvalla ja toinen parhaiden perusteluiden myötä. Notta sormet näppikselle ja riimit esiin sydämestä asti – miksi juuri sinulle tai jollekulle sinulle tärkelle ihmiselle olisi hyvästä saada pinkkiä muovia pakettiin?

Kuva ilmestyy facebookkiin tänään joten tarkkailkaa sivustoa.

Näillä siis eteenpäin, jouluun on enää hitusen reilut kolme viikkoa!

The post THG Joulukalenteri – 2.12. – Mikonpuiston linjat appeared first on The Hat Guy Disc Golf.

css.php