THG-Joulukalenteri – 11.12. – Karstulan komeus

Holijoppista!

Yhdestoista päivä kalenterissa ja sitä myöten suoraan asiaan. Yksi viime kesän parhaista uusista tuttavuuksista oli Karstulasta löytyvä ysiväylänen rata joka jätti vähän kaipaileen, notta josko ens kesänä pääsis heittään sen taas uusiksi ainakin kertaalleen. Käykäähän lukemassa tarkempaa arvostelua tästä. <-

Selailin tuossa kuvia ja huomasin, että osa kesän räpsäisyistä on hajasijoitettuna johonkin muualle. Esiteltäviä ratoja on kuitenkin vielä 13 jäljellä joten toivottavasti saan joka esittelyyn myös kuvamatskut kuntoon. Jahka päästään lähemmäs jouluaattoa ja arki helpottuu niin naputtelen noita 18-väylästen esittelyjä enemmälti.

Joulukuun arvontoja ja lahjomisia on suoritettu siis varsin mukavasti ja paketit ovatkin päätyneet kivasti perille. Mukavaa kuulla aina, että paketit on saaneet aikaan iloa ja ihmetystä. Hienoa!

Tulossa on vielä ainakin kaksi settiä jotka lävähtävät ihmisten väijyttäväksi huomenna sekä sunnuntaina. Näiden lisäksi on toki yhä käynnissä mysteerinen kadonneen kiekon tapaus jossa todistettavasti yksi (1!) ihminen on toistaiseksi löytänyt mysteerin kakkosvaiheeseen. Mikäli mysteerin ratkaisu ja sen lopussa odottava palkinto kiinnostaa niin suosittelen kääntämään mysteeriviestin joka löytyy edellisestä kirjoituksesta, selvittämään mitä muita vaihtoehtoja hattumiehelle on kuin facebook ja selailemaan viimeaikojen postauksia läpi tarkemmin.

Näillä eväillä siis ainakin lähemmäs kadonneen kieko mysteerin ratkaisemista!

 

The post THG-Joulukalenteri – 11.12. – Karstulan komeus appeared first on The Hat Guy Disc Golf.

css.php