“Miten meni noin omasta mielestä?” ja apua joulun odotukseen

Kaiken toiminnan keskellä tulee välistä hetkiä jolloin on ihan vaan pakko ottaa hetki aikaa ja läppästä kämmentä kohti kasvoja vapaavalintaisella intensiteetillä. Maailmalla facepalmina tunnettu taiteenlaji on vuorossa myös Hattumiehen osalta ja muustakin syystä kuin kuvan rajaamisen vuoksi. Mistä on kyse? Lukaseppa alta.

Fribamedian rakentelu ja pyörittäminen kaiken muun ohella on äärimäisen hauskaa ja palkitsevaa hommaa. Kauden aikana näkee huikeesti uusia ihmisiä, uusia ratoja ja hienoja heittoja. Aktiivisen hääräyksen osana on tottakai myös edut kuten kisojen aitiopaikat ykkösen tiillä, juttutuokiot maailman parhaiden heittäjien kesken ja muutenkin kokonaisuudessaan perhanan hyvät vibat lajista. Varsinkin ihmiset joiden kanssa saa tehdä yhteistyötä laajemminkin on tän homman suola.

Mutta mitä vastapuolelta löytyy? Hatguyn tapauksessa sisällöntuottoa, hyvistä asioista kailottamista, avustamista asiassa kuin asiassa ja hyvien vibojen levittämistä puoleen jos toiseen. Välistä tässä onnistuu ja välistä taas ei. Siksi naamapalmu.

Kesän alussa oli kovat tavoitteet sen suhteen mitä THG:n kautta pistetään ulos tällä kaudella. Sponssimyynti ja kontaktointi oli vähän hankalampaa kun asuin kesäkuuhun asti Unkarissa mutta uskoin pärjääväni silti. Tuloksena hieman erilainen kokonaisuus kuin mitä ajateltiin alussa mutta hyvä kiertue saatiin kierrettyä ja kiekkoesittelypätkät onnistui lähes kuten haluttiin.

Mutta mites se muu sisältö?

Tarkoituksena oli tehdä reilusti rataesittelyitä ja niitä luvattiin yhteistyökumppaneillekin kymmeniä. Montakos ootte lukenu tällä kaudella? Enintään yhden, Kivikon esittely tuli alkukesästä ja samanlaista oli tarkoitus vääntää useampi viikossa koko kesän ajan. Tulokset?

THG-facepalm

 

Naamanläpsintään on toki syynsä mutta tulokset puhuu karua kieltä puolestaan. Selittelyt ei auta.

Haluankin tässä esittää julkisen anteeksipyynnön Frisbeegolfradat.fi -palvelun ihmisille sekä Jussi Meresmaalle rataesittelyiden hoitamisesta lähes huonoimmalla mahdollisella tavalla. Anteeksi.

Noh, ihan itkuvirreksi ei tätä postausta saa päästää vaan katse nousee korjaaviin toimenpiteisiin ja useimmille mieluiseen joulun odotukseen. Korjausliikkeet tapahtukoon tänä vuonna siis joulukalenterin muodossa!

Viikonloppuna lävähtääkin näytön päälle “Yövuorossa” -lamppu ja pusken sisältöä ulos tahdilla josta voisi päätellä Japan Open -lippujen olevan tuloksesta kiinni. Näin ei sentään ole mutta asia on vakava. The Hat Guyn blogiin ilmestyykin joulua odotellessa päivittäin sisältöä niin rataesittelyiden, kauan kadoksissa olleiden videopätkien kuin kiekkoarvontojen ja erikoisyllätysten muodossa.

Kannattaa siis tarkkailla tätä sivua sekä THG:n facebook-sivua niin saatte joulun sekä kesän odotukseen vähän lisäpontta. Korjaavilla liikkeillä kohti vuotta 2015 ja toivottavasti entistä parempaa Hattukesää!

Käsi naamassa kiinni,
Antti “The Hat Guy” Vuento

 

The post “Miten meni noin omasta mielestä?” ja apua joulun odotukseen appeared first on The Hat Guy Disc Golf.

css.php