Menneitä ja tulevia

 

Kausi 2015 starttailee pikkuhiljaa. Mitäs tässä on syksy ja talvi tehty?

Syksyllä pidin hieman taukoa. Taitaa olla jo perinteeksi muodostunut syksyinen tapa. Kisakauden jälkeen oli vähän sellanen tyhjä olo ja seuraava kausi tuntu olevan niiiiiiin kaukana. EM-hössötykset oli loppu, töissäkin oli kiirusta ja opiskeluunkin piti keskittyä. Syksyllä keskityin enempi omaan treeniin; salia, jumppia (joita tulee jo työnki puolesta) ja muuta jotain-mikä-ei-liity-kiekkoon.

InstagramCapture_26acb5f8-ba5c-421a-a312-96e61eea5ec8_jpg

Salia.

Hyvä väline ylävartalon liikkuvuuden treenaamiseen.

Hyvä väline ylävartalon liikkuvuuden treenaamiseen.

Loppuvuodesta taas mahoton hinku kiekon pariin. Puttitreenit on alotettu jo hyvissä ajoin ja heti vuoden vaihteen jälkeen seuralla alko taas talven sisävuorot pyöriä. Kiitos taas talviharjoittelumahdollisuudesta Oulun frisbeeseura – 3 sisävuoroa viikossa on aika hyvä homma :) Treenit sujuu hyvin ja kehitystä tapahtuu. Edelleen jatkuu myös lajinomaiset salitreenit ja jumppailut.

Uusia lemppareita.

Uusia lemppareita.

Alkuvuodesta sain kunnian liittyä Team Discmaniaan. Tämä on huikee juttu itselle pelaajana. Motivaatio harjoitella ja muutenkin kiinnostus lajiin nousi aivan uusiin mittoihin tämän myötä. Ei sillä, etteikö motivaatio ja kiinnostus olis ollu korkealla jo aiemminkin. Hieman joutuu bägin sisältöä uusimaan, mutta Discmanialta löytyy loistavia kiekkoja ja uusia mielikiekkoja on jo löytynyt. FD ja 150g PD, love them :)

 

Pohjois-Pohjanmaan urheilugaala 31.1.2015.

Pohjois-Pohjanmaan urheilugaala 31.1.2015.

Tammikuun lopussa järjestettiin Pohjois-Pohjanmaan urheilugaala. Sain kutsun gaalaan hallitsevana Euroopan mestarina ja minut palkittiin arvokisamenestyksestä, yhdessä muiden alueen arvokisamenestyjien kanssa. Yllätyksenä myös sain ehdokkuuden Vuoden maakunnan urheilijaksi (ehdokkaita ei siis oltu ennakkoon julkistettu). Tittelin vei olympiahopeamitalisti Enni Rukajärvi, kuten olettaa saattoi, mutta onhan tuo hieno huomionosoitus minulle urheilijana, mutta myös lajille. Frisbeegolf on huomioitu! Hauskaa gaalassa oli myös se, että palkituista 7 arvokisamenestyjistä 3 hlöä oli frisbeegolfaajia (Jenni Eskelinen, Juho Parviainen ja Hannele Määttä; muut palkitut 2 x jääkiekkoilijaa ja 1 x lumilautailija). Nyt onkin sitten käynnissä ihan täysin treenikausi. Kisakalenteri alkaa täyttymään pikkuhiljaa. Kausi aloitetaan Hollannista, Dutch Open ja siitä sitten kesäkuun alkuun asti näyttäisi melkeen joka viikonloppu olevan joku kisa, EuroToureja, Pro-Tour, erilliskisaa. Tavoitteena kaudelle on heinäkuun Majorit.

Tsemppiä kaikille tulevalle kaudelle ja hyviä heittoja!

-Jenni

Team Powergrip
Team Discmania
Icebug
Haix

css.php