Kausi on käynnistynyt

Maisemia Dutch Openista

Maisemia Dutch Openista

Taas se kesä lähestyy ja huippukivat frisbeekisareissut tulevat :)  Onhan sitä jopa ehtinyt alkukeväästä jonkinverran jo reenaillakki ja muutaman huumorikisan pelatakkin. Maaliskuussa pysty jo lumien lähdettyä reenailemaan nurtsilla ja se auttokin ensimmäisiä kisoja ajatellen. Huhtikuu menikin sitten vähäisemmällä pelaamisella, kun alko vähän allergiaa puskemaan.. Toivottavasti kohta pahin on takanapäin ja pääsee kunnolla ulkoilun ja kavereiden kanssa pelaamisen makuun.

Huumorikisoista Hollannissa Euro Tourin kisa meni ihan hyvin, ja ykköstila napsahti säkällä kotiin vietäväksi. Peli kulki siellä oikein maukkaasti välillä, mitä nyt putti oli ajoittain vielä talvihorroksen puolella. Kauden oikea avauskisa oli sitten Tour de Oulu toukokuun alussa. Kierreltiin taas parin bussin avustamana Oulun puistoja pelaten irtokoreihin. Tämä oli taas kerran mahtava tapahtuma, kun pääsi pelailemaan hienoihin puistoihin missä ei muuten pääsisi pelaamaan.

Toukokuussa tosiaan pääsi kunnolla heittelyn makuun ja muutaman kisankin ehdin pelailemaan. Ensimmäisenä oli Linnoitus Open Lappeenrannassa, jossa rata sijaitsi vanhan linnoituksen ympärillä. Löytyi hienoja väyliä ja porukan meininki oli sielläpäin kivan rentoa. Kisa meni kohtalaisesti, ja voitto tuli, kun toisella kierroksella alko kone lämpeen ja pirkkoja tuli kuin sieniä sateella.

Seuraava kisa oli Perämeri Open, joka pelattiin tutulla Toppilan radalla Oulussa. Siellä peli kulki hyvin mutta putin osalta ei ollut paras päivä. Voitto kuitenkin kotiinviemisiksi, joten voi olla tyytyväinen. Oulun kisan jälkeen ehtikin muutaman viikon reenailla rauhassa ennen seuraavaa koitosta. Helaheitot Orimattilassa oli luvassa seuraavaksi. Eka kierros ja BOOM, olin vissiin vähän horroksessa, kun paukuttelin -12. Ehkä parasta peliä koskaan, vaikka muutama virhe sinnekkin mahtui, pari helppoa väylää ois voinu pirkottaa helposti lisää, ja yhden puttimissinki sain 5metristä.. Mutta todella hyvä fiilis, kun pystyi pelaamaan rennosti huippukierroksen. Toiselle kierrokselle 9 heiton johdossa, joten hätää ei ollut siinäkään, vaikka se menikin vähän heikommin. Ehkä vähän oli taistelutahdon puutetta sillä kierroksella.

Muuttopuuhissa - Powergrip muutti isompiin tiloihin Oulussa

Muuttopuuhissa – Powergrip muutti isompiin tiloihin Oulussa

Nyt kävin vielä tänä viikonloppuna pelaamassa VMP-Openin Vihdin Kaatiksella. Ehkäpä Suomen hienoin rata ja pitkiä väyliä, joten Juho tykkää. Siellä oli rentoa pelaamista läpi kisan, välillä kyllä tuli itellekki sellasia virheitä, että ei kukaan muu ole niin syvällä metsässä varmaan käynyt sillä radalla :)  Mutta kohtalaisen selvä voitto tuli, joten sai olla iloinen.

Nyt seuraavaksi alkaakin olemaan isompien kisojen aika, joten pelin tasoa on vielä saatava ylöspäin ja tasaisemmaksi.  Alkukesästä ollut putti välillä ihan hukassa ja kahden kierroksen päivistä, useasti toinen kierros on ollut heikompi reilusti, joten sillekkin pitää jotain keksiä. Seuraava kisa on tosiaan kesäkuun lopulla pelattava Tali Open, jossa tottakai tähdätään kärkikahinoihin. Taso siellä on varmasti todella korkealla, mutta niin olen minäkin ;)

Nyt vaan reeniä, reeniä ja reeniä!

 

-Juho

css.php