Jouluhommia ja muuta sälää

Joulu ohi ja uusi vuosi edessä. Mikäs sen parempaa kuin uusi kausi kiikarissa. Heittohommia on tehty ahkerasti syksyn ja alkutalven aikana. SM-kisojen jälkeen olen kerran käynyt heittämässä. Silloin kyl olin kovassa iskussa murskaten Imatran radan. Tämä sai itsenikin pelon valtaan, joten treenikauden aloitus on venynyt reippaasti. Mutta nyt pikkuhiljaa kiekot sun muut frisbeejutut alkavat täyttämään mieltäni joka päivä enemmän ja enemmän, joten on hyvä aloittaa jonkin sortin reenaaminen. Tarkoitus olisi nyt vetää fyysistä reeniä pari kuukautta runsaasti, mutta samalla myös draiveja ja puttaamista sisällä ettei ihan itse laji unohtuisi tyystin.

Kisakalenteria en ole vielä kerennyt edes ajatella, mutta sitäkin varmaan täytyy alkaa pikkuhiljaa suunnittelemaan. Juuri nyt en osaa siitä paljoa sanoa. Ensimmäiset kisat saattaisivat olla Dutch Open, mutta mietitään ja kirjoitellaan näistä myöhemmin lisää.

Juho ja puttitreenit

Juho ja puttitreenit

Tosiaan nyt alkaa kuitenkin vuodenvaihteen jälkeen reenihommat. Paljon varmaan lenkkeilyä, venyttelyä ja heittohommia auttavia kuntosalireenejä. Sainkin käsiini tai tarkemmin sanottuna jalkoihini Icebugin DTS BUGrip nastakengät, ja odotankin, että pääsen testaamaan niitä sekä talvijuoksussa, että heittohommissa. Toiseksi testiä odottavat myös Haixin Black Eagle -kengät, joita pääsen ainakin sisällä testaamaan betonilla ja myös ulkonakin, jos maa pysyy sulana. Raporttia tulee sit myöhemmin kengistä tänne.

Heittohommat alkaa myöskin lähiaikoina, ja siihen sisältyy pressuunheittämistä, puttaamista sisätiloissa sekä toivottavasti myös pelaamistakin. Ehkä eka kerran koskaan, voisin yrittää puttailla melko paljonkin talven aikana, ettei puttihomma olisi samanlaista sekoilua kisakauden alussa, kuten kaikkina aikaisempina vuosina. Ulkopelaamista ajattelen toivon, ettei etelään hirveesti tulisi lunta, vaan pääsisi pelailemaan nurmella mahdollisimman paljon.

Jatketaan juttuja myöhemmin lisää. Sillä aikaa reipasta uutta vuotta kaikille. Lukekaa vaikka reenien ohella meikän vanhoja perjantaivinkkejä, jos sieltä vaikka löytyisi reenejä varten joitakin huomionarvoisia juttuja. Tässä ensimmäiseen vinkkiin linkki.

-Juho

css.php