Frisbeegolf pelit

Avainsanat: , , ,

Disk Golf Game Disk Golf Game

Frisbeegolf harrastajille on toistaiseksi tarjolla melko vähän laadukkaita pelejä, joissa päästään heittelemään kiekkoa radoille. Frisbeegolf harrastus jää kuitenkin usein pelkästään loppukevään ja syyskuun väliin, joten talveksi ja huonoille kesäpäiville on hyvä keksiä tekemistä, jossa frisbeegolf harrastusta päästään toteuttamaan.

Tosin, koska harrastus on hyvin suosittu ja kasvussa koko ajan, on frisbeegolf aiheisia pelejäkin tulossa koko ajan lisää. Valitettavasti useat ilmaispelit ovat tehty hätäillen ja niiden ainoa tarkoitus on tienata rahaa mainoksilla ja mikromaksuilla. Useat ilmaispelit on tungettu täyteen ansoitettuja mainoksia, jotka pilaavat pelikokemuksen. Onneksi mukaan mahtuu myös laadukkaitakin pelejä, joita on oikeasti hauska pelata.

Frisbeegolfin lisäksi aikaa voidaan kuluttaa monella muullakin tavalla, esim netissä pelattavilla rahapeleillä. Tästä aiheesta onkin hyvä lukea artikkeli millä casinolla minun tulisi pelata jotta löydät parhaat mahdolliset paikat nettipeleihin. Vaihtoehtoja on paljon, mutta yksi hyvä vaihtoehto pelipaikoista onkin ilmaiskierrokset.com joka sisältää monipuolisesti erilaisia nettipelejä.

Tässä muutama frisbeegolf-peli listattuna:

Disc Golf Game

Disk Golf GamePeli on ladattavissa Google Play kaupasta Android puhelimille ja se on saanut hyvät arvostelut. Lisäksi peli on suomalaista käsialaa. Peli on kuvattu pelaajan takaa ja pelaaja pääsee heittämään kiekkoa erilaisilla radoilla. Pelin hinta on 3.99 €. Kiekon lentorata on mallinnettu aidoksi ja siinä käytetään aitoa aerodynaamista mallinnusta. Myös korin ketjut on saatu tehtyä hyvin aidoksi.

Suora linkki Google play kaupan lataukseen: https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.kuvakertomo.discgolfgame&hl=fi

Artikkeli YLE:llä Suomalaisen Jarkko Honkakoski tekemästä Frisbeegolf pelistä

Stickman Disc Golf Battle

Leppoisa peli, joka sisältää moninpelimahdollisuuden muiden online-pelaajien kesken. Graafisesti hivenen lapsellinen. Peli on ilmainen, mutta se sisältää mainoksia, sekä mikromaksuja pelin etenemiseksi. Pelissä havaittu joitakin kaatumisongelmia tietyillä puhelinlaitteilla. Ei ihan niin hyvä kuin edellinen peli, mutta mukavaa ajanvietettä.

Suora linkki Google play kaupan lataukseen: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.djinnworks.sdgb&hl=fi

Miniclip Disk Golf

Suoraan selaimessa pelattava frisbeegolf-peli, joka on kuvattu isometrisestä kuvakulmasta. Pelistä ei saa frisbeegolffin tuntumaa, mutta sillä saa tapettua aikaa tylsinä hetkinä. Täysin ilmainen, sisältää vain selaimessa olevat mainokset. Laadultaan ei vastaa lähellekkään yllä listattujen mobiilipelien tasoa.

Linkki selainpeliin: https://www.miniclip.com/games/disc-golf/en/

 

css.php